Jako dobar film, malo je takvih koji su tako blizu istini. Baš jako drukčiji, čudan kako bi rekli ljudi.
Citat:
U "The Objective" ima dosta interesantnih stvari,uglavnom tu je grupa vojnika koji idu u planine na jednu misiju da ubiju jednog čovjeka,njima se pridružio u početku i CIA član koji je bio na tajnoj misiji (čitaj imao je veće ovlasti i više je znao).
Znao je malo više ali opet nije ništa znao jer samo oni na vrhu znaju istinu, i njemu je dato onoliko koliko mu je bilo potrebno, ali opet znao je da je to samoubilička misija i mislio je da time služi svoju zemlju što je bio njegov način da pobjegne od prave stvarnosti, a to je da je samo potrošna roba, a ostali su to shvatili i normalno bili su iznenađeni ali on nije zato jer je znao malo više kako stvari funkcioniraju jer je ipak bio na višim nivoima a i imao je iskustva o takvim stvarima. Samo što mi je malo smiješno što je bila njihova misija, dobro to je film, ali u stvarnosti Konzorcij zna sve o vanzemaljcima, i ne bih ulazio u njihovo područje jer bih znao da bih loše prošao, ali opet tu imamo željeno razmišljanje, i možda su ipak sumnjivi prema svojim gospodarima pa pokušavaju nešto nać, nešto prikupit, istražit. Zanimljivo je da su ostali vojnici na kraju izašli iz sna i spoznali da su dio eksperimenta ali prekasno a to se isto može prenijet na ljudsku civilizaciju kojoj će slijedit gorko buđenje.
Citat:
Interesantno je što taj objekt koji se pojavljivao je na mene ostavio utisak na ono što su kasiopejci rekli o portalima na zemlji (iako kraj filma može imati više tumačenja,misteriozan je).
Mene je podsjetio na ono kad su govorili o vanzem. bazama koje se nalaze u 3 i 4 d., a zapušteno područje Afganistana je za to najbolje. Isto tako su rekli da cijelo područje oko baze, cijela regija zrači frekvencijom 4D i da mu fali da zauvijek pređe u viši denzitet, pa ti se percepcija mijenja, npr. vidiš da je cesta krivudava a ustvari je ravna, pa zato su se i izgubili budući da su se orijentirali prema planinama koje su vidjeli a nisu znali da ih percepcija možda vara, zato i nije radio kompas kako treba. Onaj helikopter kojeg su čuli je isto zanimljivo budući da se vanzem. letjelice mogu prikazati kao helikopteri po potrebi. onda kada su vidjeli onog starca koji je imao uniformu, mislim da su rekli iz 1894. kad su bili Britanci u Afganistanu, što znači da je stari prilično dugo živio , iznad 107 godina, negdje oko 130-140 ili više što je vrlo dugo, a ako znamo da je na 4D vrijeme drukčije, tj. sjetiš se da su neki oteti rekli da ih nije bilo npr. 20 minuta a prošlo je 5 dana što daje zaključiti da je na 3D vrijeme brže, i zato je možda stari tako dugo živio jer moguće je da se čitavo to područje kolebalo između 3 i 4D.
Isto tako zanimljivo je kad su ih napali talibani nisu našli ni jedno tijelo, a sjećam se montauk projekta kad su otvorili prolaz s drugim dimenzijama i ono što su zamislili se materijaliziralo, kao što su rekli C's da se dogodilo kad su izvlačili one avione iz mora, misli svih prisutnih su postali stvarnost dok je prolaz bio otvoren, pa za pretpostavit je da su očekivali da će ih se napast u onom kanjonu jer je to savršeno mjesto za to i time su materijalizirali talibane. Na kraju prolupa, mislim ukipljen je i lebdi iznad kreveta taj CIA agent, ali kvaka je da je to bilo i u Filadelfija eksperimentu slično samo su mornari bili ukipljeni kad su se vratili iz druge dimenzije zbog drukčijeg vremena, jer ako si naviko da ti sporije vrijeme protječe na 4D a ovdje ide brže što sam spomenuo gore, onda je "normalno" da ti treba vremena da se oporaviš jer su i ti mornari bili usporeni i pomaknuli bi se jedan centimetar u nekoliko sati ili dana ne sjećam se više, ali to je uglavnom zbog toga što im je metabolizam bio naviknut na 4D i kad su se našli na 3D bili su usporeni jer vrijeme ide "sporije" na 4D. Možda sam u krivu.
Isto je zanimljivo kako je rekao da mu onaj mali glas u glavi govori da čini krivo, a to je instinkt i zato ga treba slušat jer izlazi pri željenom razmišljanju, poučno!
Podsjeća me na film Hypercube što se tiče eksperimentiranja.
Preporučam film svakako za pogledat, zanima me kako vi vidite to!